Ulusoy'dan ilk açıklama; Üretken belediyeciliği getireceğiz

F B I M G 1704986907346

MHP Genel Merkezi tarafından Kırıkkale belediye başkan adayı ilan edilen Harun Ulusoy ilk açıklamasını yaptı.

Seçim bürosunda büyük bir sevincin yaşandığı ortamda açıklama yapan Harun Ulusoy MHP'nin "Üretken Belediyecilik" anlayışını Kırıkkale Belediyesi'ne taşımak için gayret göstereceklerini dile getirdi.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy'un yapmış olduğu açıklama;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunuyorum. Bu teveccühe layık olabilmek, Kırıkkale'mize hak ettiği hizmetleri yapabilmek, şehrimizi üretken belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacağız. Bu süreçte ayrılmadan, ayrışmadan, bir ve beraber hareket ederek Allah'ın izniyle mutlu sona ulaşacağız. 

Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilinde açıklanan adaylığımızı inşallah Ramazan ayında seçimi kazanarak taçlandıracağız. Aday adaylığı sürecinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekilimiz ve İl Teşkilatımıza, siz değerli Kırıkkaleli hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Bu mübarek gecede sizlerden dua bekler; Regaib Kandilinizi tebrik ederim. "dedi.

Kaynak: Haber Merkezi