Yüksek ihtisas'ta tadilat devam ediyor

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde denetimler devam ediyor. Başhekim Operatör Doktor Yusuf Albayrak inşaat çalışmalarını zaman zaman yerinde inceleyerek yakın takipte bulunuyor. Hastanenin Cerrahi bölümünün çalışmaları tamamlandı. Fizik Tedavi bölümünün çalışmalarına başlanıldı.

Hastanede yapılan çalışmalar hakkında şu bilgiler verildi. "Hastanemiz genelinde başlatılan bakım onarım ve yapım çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken bir kısmı tüm hızıyla tadilat çalışmalarına başlıyor.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf Albayrak, vatandaşlarımızın sağlık sunumunda aksama olmaması için yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek talimatlarda bulunuyor.
Albayrak, polikliniklerimizin yenilenmesinin ardından, servislerimizin tadilatının da hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını, Genel Cerrahi Servisimizin çalışmaları tamamlanırken, Fizik Tedavi ve Hastalıkları Servisimizin yapım çalışmalarına başlandığını ve hastanemizin, günümüz şartlarına uygun daha kaliteli, konforlu, işlevsel, hijyenik, ferah ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmalara devam ettiklerini bildirdi." İfadelerine yer verildi.

F B I M G 1707811601707

Kaynak: Yüksek İhtisas Hastanesi