Yurdumuz,yuvanızdır

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş yurtlarda kalan öğrencilerle bizzat sohbet ederek yurtlarla ilgili Görüş alışverişinde bulunuyor.

Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu ve Türkan Hatun Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere yapmış olduğu sohbette amaçlarının yurtta kalan öğrencilere evlerinin sıcaklığını aratmamak olduğunu ifade eden Hamza Güneş 'Yurdumuz yuvanızdır.' şeklinde konuştu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yurtlarımızda barınan öğrencilerimiz ile sürekli bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinleyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş, Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu ve Türkan Hatun Erkek Öğrenci Yurtlarımızda barınan öğrencilerimiz ile ortak kullanım alanlarında bir araya gelerek sohbet etti.

Birim amirlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde öğrenciler, yurt imkanlarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, İl Müdürümüz Hamza Güneş ise Müdürlüğümüz bünyesinde koordine edilen sportif ve kültürel imkanların önemi hakkında bilgiler vererek bütün gençlerin bu imkanlardan faydalanması yönünde tavsiyelerde bulundu.

Editör: Müjgan BARIŞ