I M G 20240115 W A0032Birlik Partisi oldukça iddialı 

Büyük Birlik Partisi Bahşılı'da 21 Ocak 2024 günü belediye başkan adayı Yunus Emre Kacar'ın seçim ofisinin açılışını yapacak.

 Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz katılacak. Saat 13.00'te Acıktım Usta Restaurant'ın yanındaki seçim ofisine açılışına tüm partililer ve seçmeler davet edildi.

Büyük Birlik Partisi partisi İl Başkanı Hamza Beydeş yapmış olduğu açıklamada Bahşılı'da seçimde iddialı olduklarını belirterek "Büyük Birlik Partisi olarak il teşkilatımızı oluşturduktan sonra ciddi bir yapılanma içerisine girdik. Teşkilat binamızın yerini değiştirdik. Üye sayımız 4 bine yaklaştı. Kırıkkale'de elimizden geldiği kadar her seçim bölgesine adayı çıkartmaya gayret ediyoruz .Amaç aday çıkartmak değil. Büyük Birlik Partisi misyonuna uygun değerli hemşehrilerimizle aktif siyaset yapmaktır. Büyük Birlik Partisi Misyonu gereği devletinin milletinin yanında milli ve manevi değerlere bağlıdır büyük bir parçası olarak belediyecilikte de kendimizi göstermek için adaylarımıza sandıkta destek istiyoruz." dedi.

I M G 20240115 W A0036

Kaynak: Haber Merkezi