30 Ağustos Haberleri

30 Ağustos haberleri ve güncel 30 Ağustos gelişmeleri, 30 Ağustos ile ilgili tüm video, 30 Ağustos fotoğrafları ve 30 Ağustos haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen kabul töreni, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas’ın ev sahipliğinde MKE...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Kırıkkale

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, beraberindeki il protokolü ve halkın katılımı ile ilimizde coşkuyla kutlandı.

Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'inci yıl dönümü ülkemizde coşkuyla kutlandı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreni ile kutlandı.

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı’nda düzenlenen törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Bahşılı Belediye binası önündeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Gündem

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, ilçe meydanında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile coşkuyla kutlandı.

Gündem

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Büyükleri Anıtı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Gündem

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sungur, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı münasebetiyle Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı’nda...

Gündem

Kırıkkale’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen “Çelenk Sunma Töreni” ile başladı.

Gündem

MHP Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Halil ÖZTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecinde büyük bir dönüm noktası olan ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde zaferle sonuçlanan...

Gündem

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir...

Gündem

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem

Kırıkkale, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.