Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy adaylık açıklamasının ardından kolları sıvadı .F B I M G 1705099307807F B I M G 1705099301752

İlk adım olarak partiye giden Harun Ulusoy burada MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut başkanlığında partililerle sohbet etti. Amacının Kırıkkale Belediyesi'ndeki tecrübesini başkan olarak hayata geçirerek Kırıkkale'de özlenen hizmeti yapmak olduğunu ifade etti .Adaylıgının açıklanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi camiasının kendisine büyük destek verdiğini ve önemli açıklamalar yaptığını belirten Harun Ulusoy Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi olarak 20 yıllık Kırıkkale Belediyesi özlemini hep birlikte son vereceklerini ifade etti.

Ulusoy ziyaret sonrasında "MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığında dostlarımızla istişarelerde bulunduk. Güçlü bir birliktelik ile zafere ulaşacağımıza inanıyoruz. Destekleriyle bize güç veren Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, yönetim kurulu üyelerimiz ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. "dedi.

Kaynak: Haber Merkezi