Kırıkkale Belediyesi, kent merkezi ve kırsal alanlardaki yol altyapı ve üstyapı iyileştirme çalışmalarına hız kazandırıyor. Bu kapsamda, Yuva Mahallesi'nde birinci kat sathi kaplama çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

TOKİ Konutlarına Bağlanan Yol Hizmete Girdi

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yuva Mahallesi'nde TOKİ Konutlarına bağlanan 1 kilometrelik hattın sathi kaplamasını tamamladı. Bu çalışmayla birlikte yol, vatandaşların kullanımına sunuldu. Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezindeki ana arterlerin yanı sıra kırsal yollarda da yoğun bir tempoyla çalışmalara devam ediyor.

 Başkan  Önal: "Yuva Mahallesi'ne Verdiğimiz Sözleri Tutuyoruz"

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, Yuva Mahallesi'ni ziyaret ederek, Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Önal, çalışma alanında yaptığı açıklamada, "Yuva Mahallesi'ni TOKİ Konutlarına bağlayan 1 kilometrelik hattın sathi kaplamasını tamamladık. Yeni açılan yollarımızın sathi kaplamalarına bugün itibariyle başladık. Yuva Mahallesi'ne verdiğimiz sözleri tutuyoruz," dedi.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi