Dokunmayın meleklere dokunan elleriniz kırılsın. Bir insan küçücük bir masum yavruya onun bedenine nasıl zarar verebilir,  neden öldürür, neden eziyet eder. Cehennem iyiki var. Bu kadar zalim, bu kadar vicdansız, bu kadar merhametsiz mi olduk? Yaşamak her çocuğun  hakkıdır ve hepimizin görevi çocukların yaşamını  korumaktır. Ama maalesef kendimizi çocuklarımızı, ailemizi dahi koruyacak güçte değiliz.

  Aile baskısı, korku ve güvenlik gibi kaygılar, erkek egemen toplumlarda cinsel istismarın büyük oranda gizli kalmasına yargıya taşınmamasına neden oluyor. KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR duyulmasın, kimse anlamasın derken “Yok canım o öyle değildir.” çocuklarımız bu kirli dünyanın içinde büyüyüp yaşamak zorunda bırakıyoruz ve sadece seyrediyoruz. Valla kimse birbirine bakmasın, bir toplumda çocuklar, kadınlar, hayvanlar katlediliyorsa sorumlu bir kişi ya da kurum olamaz.Bastırılan bizim vicdanımız, bastırılan bizim insanlığımız olunca göz yumulan da masumların canı oluyor işte..

  Irmak Kupal 4 yaşında Manisa’nın Alaşehir ilçesi Menderes Mahallesi’nde 14 Ekim 2016’te evinin önünde oynarken kayboldu. Cenazesi 22 Ekim’de üzüm bağlarında bulundu. Ecrin Kurnaz 1buçuk yaşında Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs 2019’da kayboldu, 20 gün sonra kaybolduğu noktadan 6 kilometre uzaklıkta katledilmiş olarak bulundu. Eylül Umutlu  6yaşında 31 Mayıs 2017’de Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde kayboldu, ertesi gün katledilmiş halde bulundu. Eylül Yağlıkara 8yaşında Ankara’nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran 2018’de kayboldu. Cenazesi, 7 gün sonra Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Mert Aydın 9 yaşında Kars’ın İstasyon Mahallesi’nde 6 Nisan 2014’de kayboldu ve 7 Nisan’da katledilmiş halde bulundu. Ağrı’da 4 yaşındaki Leyla, Ankara'da da 8 yaşındaki Eylül öldürüldü. Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra bir torbada cansız bedeni bulunan Narin Güran ve 2 yasında istismara uğrayan ve iç kanama geçiren sıla bebek…

  Ve artık sözün bittiği yer, lafı bile bu olan biteni anlatmaya yetmiyor…