Kıymetli takipçilerim , değerli okuyucularım . Malum Ülkemizde 14 Mayıs 2023 Yılında Cumhur Başkanı ve Millet Vekilliği seçimi yapılacak , Devletimiz ve Milletimiz için Hayırlı ve Başarılı bir seçim olsun İnşaAllah . Saygıdeğer Vatandaşlarım her birinizin kendi fikrine , kendi İnancına göre , hata kendi çıkarları doğrultusunda oy vermeyi düşündüğü bir siyasi tarafın olması gayet doğal ve normal , burada biz vatandaşların hassas ve dikkatli olmamızı gerektiren hususun , Yurdumuzun Âli menfaatleri , Ülkemizin huzuru ve Refahının korunması ve kollanılması hususu esas olmalıdır .


Aziz Milletimiz Öyle bir Milletirki Devletinin varlığına ve bütünlüğüne , Milletimizin bağımsızlığına , hürriyetine ve özgürlüğüne çok düşkün ve çok önem veren , Asil bir Millettir . Dolayısıyla her türlü çıkarların ve menfaatlerin üzerinde , hür ve özgürce yaşayacağımız bir Vatanımızın olması inanç ve kararlılığına sahiptir. Bize bu Aziz Vatanı emanet eden Şehitlerimizin, Gazilerimizin , Atamızın ve Ecdadımızın bizlerden beklediği de bu Kutsal Vatanı bizden sonrakiemanet edeceğimiz nesillerimize güçlü ve müreffeh bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti bıraka bilmektir . Vatanımız olmazsa veya Vatanımızın bütünlüğü olmazsa veya Hür ve Özgürce yaşayacağımız , Vatandaşlarımız olmazsa ne menfaatlerin , nede kazanç ve çıkarlarının kimseye bir faydası olmaz bu söylemlerimizi basite almayın , bizim düşmanımız çok Dünya Devletleri seçimlerin önemini Türkiye’de yapılacak olan seçimin Yüzyılın seçimi olduğunu vurguluyorlar , kendilerine göre bir hesabın içerisinde hesaplar yapıyorlar , güçlü bir Türk Devleti başta ABD ve Avrupa ülkelerini ciddi olarak telaşlandırıyor ve korkutuyor . Diğer taraftan , Mazlum Milletler ve sömürülen , ezilen güçsüz Devletler ise güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devletini Umut olarak görüyorlar ve yollarını bekliyorlar.

 

Dostlarım burada bir endişemi vurgulama gereği duyuyorum , O da şudur ki MV adayı olmuş veya zaten MV görevinde bulunmakta iken tekrar MV adayı gösterilmiş , kişilerin içerisinde Milletinin dertleriyle dertlenmemiş , seçim bölgesinde kendisine oy vererek , MV seçilmesine vesile olmuş seçmenlerine ilgi ve alaka göstermeyerek , veli nimeti olan seçmenini önemsiz ve değersiz gördüğünü hissettiren davranışlarda bulunarak , İnsanları küstürmüş , gücünü ve mevkiini , birleştiren , kaynaştıran ve barıştıran olarak kullanmayıp tam aksine davranışlarda bulunmuş , kendisini ulaşılmaz , ulaşılsa da sonuç alınmaz bir havaya sokmuş MV Adaylarının Partilerinin oy kaybetmelerine ve seçmenlerinin başka taraflara yönelmelerine sebep oldukları gerçeğinin unutulmaması gerekmektedir . Zira bizim İnsanımız , işinin olup , olmamasından ziyade kendisine değer verilip verilmediği hissiyatı üzerinde daha çok durmaktadır . Sonuç itibariyle Güçlü bir Türkiye için çok çalışmalıyız .
• Vatanımız varsa Ezanımız susmaz , Bayrağımız Göklerden inmez .

 

• Vatanımız varsa Hürüz ve Özgürüz .
• Vatanımız varsa Masum ve Mazlumların Umuduyuz .
• Vatanımız varsa Zalimlerin Korkusuyuz .
• Vatanımız varsa Neslimizi kıyamete kadar yaşatırız .