Tarihi boyunca İnsani değerlerden Adaletten ve merhametten ödün vermemiş , İslam Diniyle Şereflenmiş , Çağ açıp Çağ kapamış , Dünya Mazlumlarının Umudu olmuş Asil bir Millettir TÜRK MİLLETİ .
Böylesine kıymetli bir Milletin bir ferdi olmak beni ziyadesiyle gururlandırmakta ve memnun etmektedir . Kıymetli okurlarım Türk Milletinin ve Devletinin , tarihini incelediğimizde Kahramanlık ve Mertliğin Destanını görürsünüz , bu Destan İman ile Adalet ile ve Mertlik ile yazılmış bir Destandır . Türk Devletinin ve Milletinin bu Şanlı Destanı , genç nesillerimize hakkıyla anlatılmalı ve ilk okullarımızda ders olarak okutulmalıdır . 

Türk Milliyetçiliğini diğer milliyetçilikten ayıran en önemli unsur Türk İslam sentezi yani Türklerin İslam Dininin yayılmasında çok önemli katkı sunmalarıdır bu öylesine önemli ve samimi bir katkıdır ki , Türk dediğimizde akıllara Müslümanlığımız gelmektedir ve böylece İslam ümmetinin bir parçası olarak Türk olmak ancak İslam ile bağlantılı olmak ile özdeşleşmiştir. Yani Türk denince akıllara Müslüman olduğunun gelmesi , Allah cc Türk Milletine verdiği büyük bir lütuftur .

Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin Siyasi terimdeki tek adresi MHP dir . Türk Milliyetçileri kendilerini MHP dışında huzursuz , aradığını bulamayan , mutsuz kişiler olarak görülüyorlar . 

Tecrübelerle sabit olunmuştur ki , samimiyetle ve sadakatle Türk Milliyetçiliği denildiğinde doğru Adres MHP dir . Türk Milliyetçiliği kavramını Özü itibariyle incelediğimizde , Hakkı tutup kaldıran Zulmü ve Zalimleri ayaklarının altına alıp ezen , Turan Birliği ideali olan , Kızıl Elma yolu bulunan Mazlumların Umudu olmuş , Nizam’ı Alem Davasının Kutlu bir Yoludur. . Bu Kutlu Davanın Yolcusu Kahraman Türk evladı Şimdi sizlere sesleniyorum .

• Kirli hesaplar peşinde olan art niyetli gafiller , kahraman Türk evladı seni Davandan , yolundan döndürmek istiyorlar bunların bu gafillerin haddini bildirecek misin .

• Yaratılanı , Yaradan dan ötürü severek her daim Hak üzere bulunup Adaletle hükmedecek misin .
• Müslüman Türk Milletinin Milli ve Manevi Hassasiyetlerine , Vatanına , Bayrağına ve Ezanına Kastetmek isteyen Düşmanlarının haddini bildirecek misin .
• Müslüman Türk Milletinin Kırmızı çizgisi AİLE YAPIMIZI her türlü sapık ve sapkın akımlardan Koruyacağına Söz veriyor musun .

Allah cc Kahraman Milletimizi ve Şanlı Devletimizi Korusun .